Dejligt at se dig her

Du har kastet dit blik på Vintage by Foss’ hjemmeside. Det er vi glade for. Inden du klikker dig rundt, så tillad os at se det hele lidt oppefra. Kald det forsidens elevatortale på skrift. Så kan du bagefter gå i detaljer med hvem vi er, hvorfor vi brænder for at være optikere, hvorfor vi har så tilfredse kunder osv.

Vintage by Foss blev startet af optiker Daniel Frank Foss i 2017 – og åbnede sin første butik her i Containerstriben på Musicon i Roskilde i marts 2020. Det er en længere historie, som du kan læse her.

Hos os kan du finde briller, der giver dig det udtryk, du ønsker. Vores anderledes omgivelser, giver dig også muligheden for at tænke anderledes, end du før har prøvet. Med en helt særlig personlig rådgivning, som er svær at forklare – den skal opleves.

Vi producerer brillestel – retro, vintage og custommade – og sælger brillestel og solbriller fra nogle af verdens fedeste brillebrands. Og ja, vi sælger også kontaktlinser og tilbyder Tryghedsabonnement for briller.

Uanset hvor gode billeder – og video – kan være, så slår intet at stå i butikken i virkeligheden. Vi lover dig, at du får en ægte oplevelse af god service i en anderledes brillebutik, hvor både omgivelser, stel og glas gør, at du virkelig kan folde din personlighed ud. Vi ved det, for vi ser det hver dag. Og vi er vilde med vores kunder.

Så kom og besøg os! Vi bor på Penselstrøget 44, Musicon i Roskilde – i vores helt egen toetagers container med de dejligste naboer.

Vi glæder os til at se dig!

Vintage by Foss