Du møder Daniel og Hanne, begge uddannede optikere.

Vi er Daniel og Hanne. Måske ikke på arbejde begge to (for vi har jo også familier og skiftes derfor til at være på arbejde inden for åbningstiderne), men der er altid en optiker i butikken. Som vores efternavne vil afsløre, er vi søskende. Begge to uddannede optikere. Det må være en familiesvaghed.

Daniel Frank Foss

Uddannet optiker i 2010.

Blev en sommer tilbudt feriejob i Synoptik – på opfordring fra søster Hanne. Her solgte Daniel solbriller og blev af butikschefen opfordret til at uddanne sig til optiker. Har arbejdet som optiker på Nørrebro SallingC Optik 2010-2014, som optiker og butikschef hos Profil Optik Hillerød og blev i 2017 selvstændig med brilleglas.nu. Firmaet udviklede sig fra glasimportør, til passioneret vintage brille istandsætter og hurtigt voksede den lille kælder butik til en reel optiker. Lokalerne var dog ikke ideelle til butiksdrift, og derfor rykkede Daniel butikken til Musicon, Roskilde  i 2 containere, under navnet Vintage by Foss ApS i år 2020.

Hanne Foss Nørrung

Uddannet optiker i 19.

Hanne har arbejdet som optiker, chefoptiker og souschef i Synoptik i mere end 16 år, før hun kom til Profil Optik. Først som chefoptiker og senest Regionschef. Hanne blev den første ansatte optiker, som Daniel kunne tilknytte Vintage by Foss i 2021.