Den udlever vi nu hver dag.

Du er slet ikke i tvivl om, at du kommer ind i et særligt univers, når du besøger os. Da vi fik ideen til Vintage by Foss, drømte vi om at skabe et univers med personlig kundepleje og skarp fokus på håndværket. Begge dele er i den grad lykkedes, og ses i den feedback, som vores dejlige kunder giver os. Deres anbefalinger går videre til andre, og vi byder ofte velkommen til nye kunder, der er sendt i vores retning af en glad og trofast Vintage by Foss-kunde. Vi gør vores bedste for at leve op til vores drøm, og forsøger konstant at udvide den, så du oplever endnu mere, når du kommer ind i vores verden.

Vi startede i en kælder, og bor nu i en container. The sky is the limit …

Det her er rigtig godt! Folk elsker produkter med historie.

Vores historie startede i 2017, da Daniel efter flere år i optikerbranchen åbnede Vintage by Foss – hjemme i kælderen i Roskilde. Et indslag på TV2 skabte mere efterspørgsel, så kælderen blev suppleret med de nuværende lokaler i containeren på Penselstrøget på Musicon. Her åbnede vi i marts 2020 med en åbningsreception, der blev aflyst. Fordi … Corona.

Vi åbnede butikken, da Danmark blev lukket ned

Det blev en hård start med en ny butik, der var tvunget lukket. Men heldigvis fik vi lov at tage synsprøver fra april, og har ikke set os tilbage siden. Med blikket rettet mod fremtiden, er det faktisk gået så godt, at vi i sommeren 2022 udvidede med containerlejemålet på 1.sal. Så nu har vi to etager og plads til endnu flere stel. Synsprøvelokalet er rykket ovenpå og vi har fået dobbelt så meget plads