Briller med historie. I en anderledes, personlig brillebutik på Musicon i Roskilde.

Hvis du leder efter en optiker og brilleforretning som alle de andre, er du gået helt forkert …

Hvad mener vi så med det? Er vi ude på at skræmme dig væk, før du har besøgt os? På ingen måde. Men du skal vide, at du hos Vintage by Foss møder brillenørder ud over det sædvanlige.

Vi elsker det, vi laver. Vi elsker brillestel og glas. Vi elsker stil og personlighed. Og vi gør det så åbenlyst, at det mærkes langt ud over facaden i vores lille containerbutik i Roskilde

Giver liv til gamle stel, så de kan give den nye ejer lidt mere personlighed.

Det kan være mormors eller onkels – eller dine egne gamle briller. Enten et almindeligt brillestel eller en solbrille, som måske trænger til nye glas. Vi polerer stel, så de ser nye ud, selv om de har flere år på bagen. Så gå bare hjem og led i din eller familiens brillegarderobe. Måske venter der en skjult juvel, som kan blive din nye, genbrugte brille?

Briller fortæller historier. Hvilket udtryk er du på udkig efter?

Der findes ingen regler for, hvilken brille der passer dig. Hvis du er legesyg og farverig, har vi brillestellene – og glassene – der matcher. Hvis du er mere klassisk, folder vi også flotte stel ud. Vi står 100% inde for den rådgivning, vi giver dig. Vi har en ide om, hvad der klæder dig (det er vi uddannet og for at sige det helt ærligt: meget erfarne i). Men det er altid dig, der mærker efter – og sorterer til eller fra, når vi hiver stel ud af skuffer og skabe.

Så kom ind og se, hvad vi byder på. Fra egenproducerede stel til upcyclede retro- og vintagestel og med glas fra almnidelige klare brilleglas, til alverdens flotte solbrillefarver.